angol4u

angol4u

Mit nézzek angolul?

Ingyenesen elérhető angol hanganyag

2016. március 02. - ptd

Milyen videókat nézel meg általában az interneten?  Tudósítást arról hogy alszanak az űrhajósok? Híreket? Útibeszámolót? Természetfilmet vagy valami furcsaságot? Mindegyikre találsz példát az alábbi linkeken.

 

lion-1204818.jpg

Ne legyen unalmas! Vegyük figyelembe az alkati eltéréseket, mindenkinek más a szórakoztató, én észre sem veszem az idő múlását, ha valami leköt, de ugyanakkor másnak ez még lehet unalmas.

Az adott tudásszintöl is változik, hogy mit nézzünk. Nézz olyan filmet először amit már láttál! Nézd meg újra és újra, legjobb ha angol felirattal! Könnyebb először sorozatot választani, melynek egyszerűbb nyelvezete van, majd utána híreket. Nem kell, hogy minden szót érts. Arra kell törekedni, hogy értsd a lényegét annak, amit mondanak.

http://www.bbc.com/

http://webtv.un.org/ ENSZ rádiójának hírei

http://www.voanews.com...learning english-re kattintva láthatod a szövegeket és le van lassítva a videó

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angol4u.blog.hu/api/trackback/id/tr568434354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása